Alcohol De Baas

Infofiche Middelengebruik AlcoholDeBaas

UITGEVER: Tactus Verslavingszorg

EXTRA UITLEG:
Op alcoholdebaas.nl kan men terecht voor een online behandeling waar men zich kan aanmelden en hierbij gratis en anoniem advies krijgt. Het doel is om te stoppen of verantwoord te drinken. Je hebt twee soorten behandeling een intensieve behandeling van 16 weken en een korte behandeling van 6 weken. Op de site vind je informatie over stoppen en minderen, over jezelf en alcohol en wat de context hun ervaringen zijn. Je hebt een forum waar je in contact kan komen met lotgenoten. Er staan verschillende feiten opgesomd over alcohol.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website https://www.alcoholdebaas.nl

WIST-JE-DAT:
Alle hulpverleners en coaches voor de online behandeling zijn opgeleid door Tactive tot internetbehandelaars of coaches, en ze hebben deze opleiding succesvol afgerond.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.