Drank en drugs

Infofiche Middelengebruik DrankenDrugs

UITGEVER: Tactus verslavingszorg

EXTRA UITLEG:
Drankendrugs.nl is een informatieve Nederlandse website die zich richt op de hulpverlening en informatievoorzieninaan jonge verslaafden (tot 24 jaar). Niet alle rubriekjes zijn even interessant omdat de effectieve hulpverlening in Nederland wordt opgezet maar volgende rubrieken zijn toch het vermelden waard: onder ‘middelen’ vind je info over alcohol, lachgas, cannabis, roken/ shishapen, XTC en gamen. Bij ‘test jezelf’ kan je kennis en je gebruik testen. Ze hebben ook een rubriek ‘vraag en antwoord’ waar je de meest gestelde vragen over drank en drugs kan lezen. Onder de rubriek ‘advies en hulp’ vind je een chatservice waar je in gesprek kan gaan met een expert. 

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website
https://drankendrugs.nl

WIST-JE-DAT:
Onder middelen vind je ook info over Mindyourtrip. Dit is een online interventie voor jonge gebruikers van Nieuwe Psychoactieve Stoffen. Meer info vind je ook hier op deze website. 

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.