Eerste hulp bij schulden

Infofiche Zelfstandigheid Eerste hulp bij schulden

UITGEVER: Steunpunt mens en welzijn

EXTRA UITLEG:
Schulden hoeven niet altijd een probleem te zijn. Veel mensen hebben schulden of worden er in hun omgeving mee geconfronteerd. Zo is bijvoorbeeld een lening voor je brommer ook een schuld. Schulden worden pas een probleem wanneer je er niet meer in slaagt je rekeningen te betalen.

Je kan ook proberen om zelf iets aan je schulden te doen. Als je er niet in slaagt om je schulden zelf te regelen, zet dan zo snel mogelijk de stap naar professionele hulp.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website
http://www.eerstehulpbijschulden.be

WIST-JE-DAT:
Je kan op deze website ook informatie vinden over specifieke schuldproblemen: over alle schulden die met wonen te maken hebben (huur, hypotheek, elektriciteit, gas, water, stookolie…), over doktersrekeningen en ziekenhuisfacturen, over je schulden door  GSM, telefoon, internet, TV, over schulden door leningen, kredieten en verzekeringen,  over schulden bij de belastingen, door boetes en uitkeringen, over schulden en je relatie (huwelijk, samenwonen), uit een erfenis…

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.