Think Life

Infofiche SEW Think life

UITGEVER: Zelfmoord 1813

EXTRA UITLEG:
Think Life is een gratis, anonieme en online zelfhulpcursus voor iedereen die aan zelfdoding denkt en iets aan deze gedachten wil doen. Think Life is opgebouwd uit 6 stappen die je zelfstandig en op eigen tempo kan doorlopen via het internet. Zaken die aan bod komen zijn onder meer: Hoe krijg je jouw zelfmoordgedachten weer onder controle? Hoe kan je omgaan met deze gevoelens? Wat zijn automatische denkgedachten en gewoonten en hoe je deze een andere betekenis geven? Als hulpverlener kan je de zelfhulpcursus aanbieden als overbrugging tussen contacten of als ondersteuning bij de begeleiding.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website
https://thinklife.zelfmoord1813.be/

WIST-JE-DAT:
Er bestaat een video van ongeveer een minuut die uitlegt wat Think Life doet. Deze kan je bekijken via volgende link: https://youtu.be/7GWYUa9hqQY

Think Life is gebaseerd op doeltreffende psychotherapeutische technieken zoals cognitieve gedragstherapie, problemsolving, mindfulness…

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.