Wat Ik Wil

Infofiche Zelfstandigheid Wat Ik Wil

UITGEVER: TONUSO (bijzondere jeugdzorg),
OC Sint-Idesbald en vzw Huize Tordale (VAPH)

EXTRA UITLEG:
Stap voor stap gaat het kind/de jongere doelen kiezen waarmee hij/zij aan de slag wil gaan. Dit kan zelfstandig maar je kan de site ook samen met een begeleider of een ouder te ontdekken.  Na het selecteren van je leeftijdscategorie kan je verschillende deuren openen betreffende 8  hoofdthema’s:  wat je zelf wil beslissen, wat je wil hebben, wat je wil kunnen, je lichaam, gevoelens, relaties, … Daarna kan je stapsgewijs doelen kiezen die jij zelf wil bereiken. Nadien kan je deze doelen mailen naar iemand die jou kan helpen om deze te verwezenlijken. Zo kan je andere mensen op de hoogte brengen en kunnen zij je helpen om jouw dromen en doelen waar te maken.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
http://watikwil.be/

WIST-JE-DAT:
Deze site is tot stand gekomen door samen te werken met drie partners: TONUSO
(Bijzondere Jeugdzorg), OC Sint-Idesbald en vzw Huize Tordale (VAPH). Je kan een korte uitleg
over het gebruik van de website vinden onder de knop ‘Voor je start’.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.