Anorexiajongens.nl

Infofiche_SEW_Anorexiajongens.nl

UITGEVER: Stichting anorexia jongens
EXTRA UITLEG:
Deze website is specifiek ontwikkeld voor jongens met anorexia. Een jongere of zijn ouders kunnen aan de hand van een zelftest te weten komen of er een eetproblematiek is. Er is heel wat informatie te vinden over anorexia en er kan gechat worden met een hulpverlener. Je kan blogs terugvinden met het verhaal van andere jongens met anorexia. De jongere kan zelf deze site raadplegen én je kan als IB samen met de jongere deze site hanteren tijdens een IB moment vb.samen een blog lezen of een documentaire bekijken die vermeld staat op de site
WAAR TE VINDEN:
Digitale tool–website
WIST-JE-DAT:
Er is ook een mogelijkheid voor de jongere om lid te worden van een besloten Facebook groep waar er gechat kan worden met lotgenoten en eventueel bijeenkomsten kunnen georganiseerd worden. De link naar deze groep is via deze link: https://www.facebook.com/groups/JijJongens/

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.