Can You Fix It?

Infofiche_Relaties en seksualiteit_Can You Fix It

UITGEVER: Sense

EXTRA UITLEG:
Can you fix it is een serious game met filmpjes waarin de jongere kan bepalen hoe een bepaalde situatie afloopt. De situaties hebben te maken met liefde en relaties. De jongere wordt gevraagd om op een knop te drukken wanneer hij/zij vindt dat er moet worden ingegrepen. Afhankelijk van hoe accuraat en hoe snel de jongere reageert, krijgt hij/zij meer of minder sterren. Dit kan een jongere alleen doen, maar ook samen met zijn IB. Het doel is om jongeren te laten oefenen en bewust te maken van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
https://canyoufixit.sense.info/#/app/front-page

WIST-JE-DAT:
Bij het bekijken van de filmpjes kan je wisselen tussen de perspectieven van de verschillende deelnemers.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.