Color Cards Gevoelens

Infofiche SEW Color Cards gevoelens

UITGEVER: Taylor & Francis Ltd

EXTRA UITLEG:
Colorcards Gevoelens bestaat uit 48 fotokaarten met afbeeldingen van positieve én negatieve emoties en gevoelens. Het spel helpt kinderen vanaf 5 jaar om gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal te herkennen en te begrijpen en om te praten over gevoelens.  

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
Speel-o-theek ‘De Piepbal’ Brugge
https://www.k2-publisher.nl/pnl/colorcards-79000.html
https://www.schoolmaterialen.nl/colorcards-emoties-emotions-2e-editie

WIST-JE-DAT:
Op een goede manier kunnen omgaan met emoties en gevoelens is heel belangrijk voor het welbevinden. Vooral jonge kinderen verwarren gevoelens als teleurstelling, boosheid en verdriet nog wel eens met elkaar. Overigens hebben kinderen soms ook hulp nodig bij het begrijpen van hun eigen emoties. Deze tool kan hierbij als hulp gezien worden.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.