Complimentenspel

Infofiche SEW Complimentenspel

EXTRA UITLEG:
Een spel waarbij alle complimentenkaarten op tafel worden gelegd en men een compliment mag kiezen om te geven aan een ander. Het complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier. Door dit spel te gebruiken leer je om het positieve te zien in jezelf en de ander. Hierdoor sta je open en krachtig in het leven en kun je de uitdagingen en lastige dingen van het leven beter aan.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
Spellenarchief Vives Kortrijk Bibliotheek: Erpe-mere, Vilvoorde

WIST-JE-DAT:
Een compliment geven heeft voordelen. Het vergroot iemand z’n zelfvertrouwen en je brengt die persoon in een positieve stemming. Het geven van een compliment levert jezelf ook een goed gevoel op. De positieve aandacht die je een ander hebt gegeven, maakt dat jij je prettig voelt. Er bestaat ook een website over het complimentenspel. Hier vind je filmpjes en nog meer info over dit spel. Neem zeker een kijkje op deze link: https://complimentenspel.nl/wat-is-het-complimentenspel/

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.