Daylio Journal

Infofiche_SEW_Daylio Journal

UITGEVER: Relaxio S. R. O.

EXTRA UITLEG:
Daylio geeft je de gelegenheid om een privédagboek bij te houden zonder ook maar een zin te noteren. Je kan je stemming aanvinken en activiteiten toevoegen waar je die dag mee bezig bent geweest. Je kunt ook notities toevoegen zoals in een ‘ouderwets’ dagboek. Daylio verzamelt je opgenomen stemmingen en activiteiten in statistieken en in kalender.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – app
Google Play:

WIST-JE-DAT:
Ondanks dat deze tool Engelstalig is, is het taalgebruik zeer gemakkelijk voor jongeren met een beperkte kennis van de taal. De app werkt vooral visueel, wat een groot voordeel kan zijn voor jongeren met bijvoorbeeld autisme. De jongere kan deze app ook blijven gebruiken tussen IB-momenten door, omdat het maar enkele minuten duurt om het dagelijks in te voeren. Ook is er de mogelijkheid om de stemmingen over een langere periode te evalueren, aan de hand van de kalender waar met één oogopslag de stemming van die dag duidelijk wordt. Er kunnen ook in de app aankopen gedaan worden, om de app nog meer uitgebreid te gebruiken
Een filmpje over de app vind je hier
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.daylio

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.