Depressiehulp

Infofiche_SEW_Depressiehulp

UITGEVER: CGG De Pont en CGG Kempen

EXTRA UITLEG:
Hier kan je online aan de slag met een professionele hulpverlener wanneer je reeds meerdere weken last hebt van depressieve klachten (je voelt je somber, je piekert veel, je hebt nergens nog zin in, …). Je wordt gedurende maximum 3 maanden begeleid door een vaste hulpverlener met wekelijkse gesprekken via chat. Je neemt actief deel met behulp van een programma dat aangepast is aan jouw noden. Ter info: registreren is vereist.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool–website
https://depressiehulp.be/begeleiding

WIST-JE-DAT:
De online begeleiding is enkel toegankelijk voor Belgen of personen die in België wonen. De minimum leeftijd is 18 jaar. Is de jongere in begeleiding bij een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg(CGG), of gaat die begeleiding opgestart worden. Dan zal je hulpverlener voor jou een account aanmaken. Je hoeft jezelf hier dan NIET aan te melden.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.