Digital Detox Test

Infofiche_Mediawijsheid_Digitale Detox

UITGEVER: Telenet

EXTRA UITLEG
Hoe verslaafd ben jij aan je digitale hulpmiddelen? Hoe bereikbaar ben jij? En voor wie? Hoe zit het met jouw digitale onrust? Is e-mail een lastpost ipv een hulpmiddel? En hoe verknocht ben je aan social media? Door middel van de digitale detox test kan je uitzoeken of je een digitale junkie bent. Het invullen van de 16 vragen neemt gemiddeld slechts 5 minuten van je tijd. De resultaten worden jou doorgestuurd per e-mail met enkele praktische tips naar meer digitaal comfort.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website
https://www.digitaleversnelling.be/nl/inspiratie/digitaal-advies/doe-de-digital-detox-test

WIST-JE-DAT:
Gebruik deze test samen met je jongeren of laat ze de test zelf invullen en bespreek de resultaten. Volgens studies zouden 4 op de 10 Belgen aan de rand van een internetverslaving zitten. Men zou kunnen concluderen dat dit ook opgaat voor smartphone.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.