EigenWijsjes

Infofiche SEW EigenWijsjes

UITGEVER: Dubbelzes uitgeverij

EXTRA UITLEG:

Dit spel omvat 52 coachingskaartjes met ‘eigenwijsjes’ als “Ik kan altijd opnieuw beginnen”, “Ik kan het!”… . Korte, krachtige zinnen kunnen kinderen en jongeren een duwtje in de rug geven en het zelfvertrouwen versterken. EigenWijsjes helpt om positief te denken. EigenWijsjes zijn een speelse aanzet tot een beter zelfbeeld, bewustzijn en zelfvertrouwen. Deze kaartjes kennen een oneindig aantal toepassingsmogelijkheden, zowel in een gesprek als buiten een gesprek. Zo kan je een kind een kaartje laten trekken als beloning, kan je het kind een tekening laten maken bij een kaartje, of een verhaal laten verzinnen rond de gekozen uitspraak!

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Speel-o-theek ‘De Piepbal’ Brugge

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.