Emobellies

Infofiche SEW Emobellies

UITGEVER: Emobellies

EXTRA UITLEG:
Soms is het voor kinderen moeilijk om over hun gevoelens te praten. Met de Emobellie-knuffel kan je hen een instrument aanreiken om hun gevoel te leren herkennen en uit te drukken. Dit kan het gesprek openen met ouders, broers en zussen, leerkrachten, begeleiders, etc. Ter info: deze knuffel is aan te kopen.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
https://www.emobellies.be/c-4576346/producten/

WIST-JE-DAT:
Er bestaat naast de knuffel ook een Emobellies interactief kinderboek: ‘Mo en Belle volgen hun buikgevoel’. Daarnaast kan de knuffel gepersonaliseerd worden zodat het kind nog meer betrokken wordt bij het leren kennen van de emoties en gevoelens. Er bestaan ook verschillende vormen van de Emobellies -knuffels (vierkant, rond,…). Goed kunnen omgaan met emoties is heel belangrijk voor het welbevinden. Vooral jonge kinderen verwarren gevoelens als teleurstelling, boosheid en verdriet nog wel eens met elkaar. Overigens hebben kinderen soms ook hulp nodig bij het begrijpen van hun eigen emoties. Emobellies kan hierbij als hulp gezien worden.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.