Fear Fighter

Infofiche SEW Fear Fighter

UITGEVER: Magellan Health Services, Inc

EXTRA UITLEG:
Deze Engelstalige app bestaat uit 9 modules en ondersteunt je om vaardigheden en strategieën aan te leren om met angsten en fobieën om te gaan en eventueel te overwinnen. Je leert hoe je signalen van angst kan herkennen en leert technieken aan hoe je ermee kan omgaan (vb. mindfulness). Je kan andere individuen ontmoeten die hetzelfde ervaren je kan doelen opstellen. De jongere kan hier zelfstandig mee aan de slag maar zaken kunnen ook besproken worden tijdens de individuele begeleiding.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool–app
App Store: https://apps.apple.com/us/app/fearfighter-ccbt/id1230258838

WIST-JE-DAT:
Deze app kan je enkel raadplegen in de App Store (Iphone of Ipad) en start vanuit het kader van de cognitieve gedragstherapie(aanleren van helpende denkpatronen). Deze app krijgt 1/5 sterren gemiddeld in de App Store.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.