Geen grapjes over pesten spel

Infofiche SEW Geen grapjes over pesten spel

UITGEVER: Kwintessens

EXTRA UITLEG:
Het bordspel gaat op een speelse manier te werken om kinderen in aanraking te laten komen met attitudes en gewoontes in sociale situaties, vooral rond pestgedrag. Kinderen leren in dit spel vaardigheden aan waardoor ze beter met moeilijke situaties kunnen omgaan. Door de juiste technieken, attitudes en gewoonten kan men kinderen vaardigheden aanleren die ze in hun verdere leven nog kunnen gebruiken.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
Speel-o-theek ‘De Piepbal’ Brugge
Bibliotheek: Geel, Gent, HaBoBIB, Harelbeke, Hasselt, Kortrijk, Laarne, Lier, Vilvoorde, Vosselaar
https://www.semmie.net/Geen-grapjes-over-pesten
https://www.kwintessens.nl/kinderen-en-geen-grapjes-over-pesten-bordspel

WIST-JE-DAT:
Kinderen krijgen best ondersteuning om hun woede te leren beheersen, conflicten op te lossen, empathie te ontwikkelen en goed om te gaan met anderen. Zo worden ze weerbaar en stabiel, en kunnen ze moeilijke situaties het hoofd bieden. Met de juiste technieken, attitudes en gewoonten creëer je een prettig klimaat in de klas en geef je kinderen vaardigheden mee waaraan ze in hun verdere leven veel zullen hebben

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.