Het Blijven Toch Je Ouders (M. Engelbertink, I. Engelbertink, R. den Ouden)

Infofiche_Middelengebruik_Het blijven toch je ouders

Uitgever: Pearson Benelux Clinical

EXTRA UITLEG:
Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor kinderen van verslaafde ouders. Het is ook bedoeld voor vrienden, ouders, leerkrachten en (jeugd)hulpverleners die een beeld willen krijgen van hun leefwereld. Het boek is goed te gebruiken als hulpmiddel bij de begeleiding van deze jongeren. Twaalf jongeren vertellen hoe het is wanneer je vader en/of moeder verslaafd is aan alcohol, drugs of gokken en hoe zij met hun ouders omgaan. Daarnaast lees je hoe zij omgaan met alcohol en drugs, hoe hun omgeving op ze reageert en hoe ze zich voelen. Ze geven je ook tips.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool – boek
Bibliotheek: Dendermonde, Hasselt Limburg, Gent, Hamme, Ieper, Mol, Wevelgem

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.