Het EQ-babbelspel

Infofiche SEW Het EQ-babbelspel

UITGEVER: Baert

EXTRA UITLEG:
Door middel van het EQ-babbelspel worden kinderen op een speelse manier geconfronteerd met allerlei verschillende emoties en situaties. Door vragen te beantwoorden leren kinderen zichzelf en elkaar op een andere manier kennen. De kinderen moeten vragen beantwoorden in zes verschillende categorieën: empathie, communicatie, ik en de anderen, omgaan met stress, zelfbeeld en omgaan met emotie. Als er een vraag correct wordt beantwoord, krijgt het kind een beloningsring. Als het kind van elke categorie een ring heeft verzameld, mag het naar het eindvakje gaan. Het spel biedt ondersteuning bij het bespreken van sociaal-emotioneel moeilijke thema’s.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Speel-o-theek ‘De Piepbal’ Brugge
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge
Spelotheek ‘De Puzzel’ Grimbergen
https://www.spelmagazijn.be/het-eq-babbelspel.html

WIST-JE-DAT:
Op de achterzijde van elke opdrachtkaart wordt een niveau-aanduiding weergegeven.
Eén tekstballon is gemakkelijk, twee tekstballonnen is moeilijker

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.