Het huis vol gevoelens en axen

Infofiche SEW Het huis vol gevoelens en axen

UITGEVER: CEGO Publisher NV

EXTRA UITLEG:
Het  huis vol gevoelens en axen helpt kinderen om gevoelens te benoemen, te (h)erkennen en te leren hoe deze een uitwerking hebben op hun relaties met anderen. Aan de hand van de axenroos krijgt een kind zicht op hoe mensen met elkaar omgaan. De activiteiten zijn opgebouwd rond een gevoelswaaier met 21 gevoelens: eenzaam, ongelukkig, bang, verlegen, beschaamd, verdrietig, trots, ontroerd, verliefd, in paniek, ontgoocheld, woedend, blij, dankbaar, onrustig, jaloers, schuldig, beledigd, veilig, gelukkig en machteloos. Het huis vol gevoelens en axen omvat de volgende materialen: gevoelswaaier met 21 gevoelens met pictogrammen, gevoelsplaatjes, dominospel, 10 vertelplaten, dierenspelbord, grabbelhuisjes en een CD.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge

WIST-JE-DAT:
Dit spel is het vervolg op ‘De doos vol gevoelens’.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.