Hoofdzaken

Infofiche SEW Hoofdzaken

UITGEVER: Hoofdzaken

EXTRA UITLEG:
Aan de hand van deze app worden de gevoelens, het gedrag en de omgeving van een jongere in kaart gebracht. Daardoor wordt de gebruiker zich bewust van zijn eigen emotionele toestand, wat hem raakt en wat hem goed af gaat. De app helpt om grip te krijgen op bepaalde lichamelijke en psychische klachten en helpt het kind of de jongere om zich beter te voelen! De app monitort de emoties. Zo ontdekt de jongere hoe zijn context invloed heeft op zijn stemming en leert hij wat hij kan doen om dit positief te veranderen.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – app
App Store: https://apps.apple.com/be/app/hoofdzaken/id1287393261?l=nl

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.