Ik ben speciaal: het spel

Infofiche SEW Ik ben speciaal; het spel

UITGEVER: Autisme centraal

EXTRA UITLEG:
Door middel van dit spel, wil Autisme Centraal, kinderen op een leuke manier informeren over wat autisme precies inhoudt. De bedoeling is dat kinderen met autisme positiever zijn over hun diagnose en deze beter begrijpen en meer accepteren. Kinderen leren zichzelf en anderen beter kennen door vragen te stellen en te beantwoorden. Dit eenvoudig spel, bestaande uit een spelbord, kaartjes met vragen, een dobbelsteen en een kaart om bij te houden welke vragen een kind reeds allemaal beantwoordde

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge

WIST-JE-DAT:
Dit spel is competitief is én coöperatief (iedereen wint!). Tijdens het spel moet je niet alleen praten, maar ook leuke en gekke dingen doen. Het spel is ook autismevriendelijk want het heeft een duidelijk begin en einde, het is ook flexibel en steeds voorspelbaar.

Via deze link kan u een filmpje bekijken, waarin het materiaal van het spel wordt getoond:
https://www.facebook.com/AutismeCentraal/videos/vb.447010202109929/968829189928025/?type=2&theater

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.