Kwartetspel de Coole Kikker

Infofiche SEW Kwartetspel de Coole Kikker

UITGEVER: De Coole Kikker

EXTRA UITLEG:
Dit is een kwartetspel bevat 9 kwartetten. De deelnemers lezen de zinnen op de kaarten luidop en leren zo veel bij over sociale vaardigheden. De thema’s die aan bod komen zijn: 1) Hoe leer je iemand snel kennen 2) Hoe krijg je vrienden? 3) Hoe werk je goed samen 4) Hoe onderhandel je? 5) Hoe vraag je of je mee mag spelen? Wat doe je als je uitgescholden wordt? Een groep pest een kind. Wat doe je? 8) Een meisje wordt buitengesloten 9) Wat doe je als je gepest wordt?

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Bibliotheek: Puurs-Sint-Amands, Vilvoorde

WIST-JE-DAT:

Elk kwartet bestaat uit een hoofdvraag met 4 antwoorden, 4 dingen die je kan doen.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.