Lovebuzz

Infofiche Relaties en seksualiteit Lovebuzz

UITGEVER: Rutgers

EXTRA UITLEG:
Lovebuzz is een interactief spel dat ondersteunend werkt bij het bespreekbaar maken van gevoelige thema’s als liefde, beginnende seksualiteit, seksuele weerbaarheid en diversiteit. Het spel omvat twee delen: in “The day before” maak je kennis met zes fictieve personages die zich voorbereiden op het schoolfeest & in het deel van “The party” belanden de personages in allerlei situaties. Er worden filmfragmenten getoond en er wordt gevraagd om in teamverband vragen hierover te beantwoorden. Het team dat de meeste vragen goed beantwoordt, wint.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
https://lovebuzzgame.nl/

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.