MediJA Praat

Infofiche Mediawijsheid MediJA Praat

EXTRA UITLEG:

Via MediJA Praat kan je met kinderen en jongeren in gesprek gaan over (sociale) media. Het is belangrijk dat zij weten hoe ze met deze digitale media moeten omgaan op een veilige en verantwoorde manier. Er moet kunnen gepraat worden over de positieve online ervaringen die kinderen opdoen. Ze zullen dan sneller de neiging hebben om ook over de minder leuke gebeurtenissen te communiceren. Dit spel bestaat uit 54 kaartjes met allemaal vragen over (sociale) media, een blokkeerkaart en een blanco kaart. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: oranje kaartjes voor de kinderen vanaf 10 jaar en roze kaartjes voor de kinderen vanaf 13 jaar.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge
Bibliotheek: Ichtegem, Provinciale Bibliotheken, Vilvoorde
https://www.uitgeverijpica.nl/titels/nieuw/medija-praat-pica

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.