MindMasters

Infofiche SEW MindMasters

UITGEVER: Jellinek, PuntP, Prezens en de GGD Amsterdam

EXTRA UITLEG:
Mindmasters is een website die meer informatie geeft over psychosociale problemen. Jongeren vinden op deze website informatie over een grote waaier van zaken ze tijdens de adolescentie mee kan te maken kunnen krijgen. De website geeft informatie over uiteenlopende thema’s vb. zelfvertrouwen, identiteit, angst… Verder bieden ze ook zelftesten aan en je kan er ook terecht voor persoonlijk advies. Het doel van deze website is om de jongere meer inzicht te geven in de eigen situatie zodat men de stap durft zetten naar geschikte hulp. Deze info van deze website kan besproken worden in een individueel begeleidingsmoment.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool–website
https://mindmasters.nl/

WIST-JE-DAT:
De website sluit aan bij de leefwereld van de jongere en is heel gebruiksvriendelijk.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.