Mindset gesprekskaarten

Infofiche SEW Mindset gesprekskaarten

UITGEVER: Pica

EXTRA UITLEG:
De Mindset gesprekskaarten zijn voorzien van een woordje uitleg over de werking van de hersenen, hoe je moet omgaan met kritiek en hoe je positievere gedachten kunt verkrijgen. Er staan verschillende vragen op de kaarten zodat de kinderen hun gedachtegang kunnen veranderen. Het spel bevat 10 kaarten met uitleg over het leren en de mindset, 10 kaarten met helpende gedachten en 24 kaarten waarop staat hoe je aan de slag kan gaan met je groeimindset. Een begeleider kan het denkproces begeleiden en de kinderen gericht bevragen aan de hand van uitdaagvragen: Wat is het ergste dat kan gebeuren? Helpt het als je zo blijft denken? Wat zou je beter denken?

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge
Bibliotheek: Lommel, Vilvoorde
Educatief centrum Limburg
https://www.uitgeverijpica.nl/titels/nieuw/mindset-gesprekskaarten-pica

WIST-JE-DAT:
Deze Mindset gesprekskaarten zijn gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.