Nok Nok

Infofiche_SEW_Nok Nok

UITGEVER: Vlaams Instituut Gezond Leven

EXTRA UITLEG:
Op deze website zijn informatie en opdrachten terug te vinden om je terug goed te voelen. Op deze kleurrijke en aantrekkelijke website kan een jongere terecht voor ‘knaltips’ en oefeningen die kunnen hepen om zich beter te voelen. Op de website is onder het topic ‘twijfels’ informatie terug te vinden over allerhande thema’s zoals stress, ziekte, soa’s, gezondheid… In het onderdeel ‘vragen over’ is er informatie terug te vinden over zelfmoord, automutilatie, depressie, angst…
WAAR TE VINDEN:
Digitale tool–website
www.noknok.be

WIST-JE-DAT:
Deze kleurrijke website is geschreven met oog op jongeren en kinderen. Het taalgebruik is zeer laagdrempelig en er wordt veel gebruik gemaakt van kleur, wat drempelverlagend kan werken. Verder kan je ook een NokNok monster en kamer aanmaken, waardoor je aan de hand van gamification kan werken aan zelfvertrouwen en de competenties van de jongeren.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.