Okidootjes-veerkracht spel

Infofiche SEW Okidootjes-veerkracht spel

UITGEVER: Dubbelzes uitgeverij

EXTRA UITLEG:
Spelenderwijs leer je hoe je een positieve focus ontwikkelt, hoe je kan omgaan met verandering en tegenslag, hoe je oplossingsgericht denkt en hoe je zelfvertrouwen krijgt. Aan de hand van dit spel wordt de veerkracht van de spelers in kaart gebracht. De sterkte kanten worden duidelijk door middel van de TOP-kaarten en de werkpunten aan de hand van de TIP-kaarten.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
Spellenarchief Vives Kortrijk
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge

WIST-JE-DAT:
Okidootjes kan als een breed inzetbare tool gebruikt worden door alle begeleiders van kinderen vanaf 8 jaar. Het is een praktisch hulpmiddel voor thuis, voor in de klas of voor in een coaching-of therapiepraktijk. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag. Iedereen botst wel eens op een tegenslag in zijn leven, maar elk van ons heeft ook ergens een inherente kracht om terug vooruit te gaan. Samen met de jongere werken aan de veerkracht kan hen helpen om meer bestendig te zijn tegen tegenslag en stress.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.