Oline, Het Olifantje (Martine Delfos)

Infofiche_Middelengebruik_Oline, het olifantje

UITGEVER: SWP Uitgeverij

EXTRA UITLEG:
Dit is een voorleesverhaal over een olifantje wiens moeder verslaafd is aan betoverd water. Ze moet daarom de moeilijke beslissing nemen om haar kind bij een pleeggezin onder te brengen. Dit verhaal is bedoeld als hulpmiddel om de problematiek van verslaving uit te leggen aan kinderen die hiermee te maken hebben.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-boek
Bibliotheek: Antwerpen, Anzegem, Arendonk, ARhus Roeselare, Avelgem, Hasselt Limburg, Borgloon, Brakel, Brasschaat, Deinze, Dendermonde, Diepenbeek, Druivenstreek, Edegem, Glabbeek, HaBoBIB, Halle, HamontAchel, Herne Petrus Naghel, Hoeilaart, Ieper, Kasterlee, Keerbergen GC Den Bussel, Kortrijk, Lebbeke, Leopoldsburg, Limburg Educatief Centrum, Linter, Mechelen, Merchtem, Meulebeke, Oostende, Oostrozebeke, Oudsbergen, Pepingen, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lievens-Houtem, Staden, Tielt, Tienen, Veurne, Viertoren, Vosselaar, Wevelgem, Wingene, Zedelgem, Zele, Zonhoven, Zulte, Zwevegem

WIST-JE-DAT:
Martine Delfos is een psychologe die meerdere boeken en handboeken geschreven heeft, over verschillende thema’s. Zo heeft ze geschreven over onder andere seksualiteit, opvoeding, autisme en eetstoornissen. Ook schrijft ze niet enkel kinderboeken.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.