Online 113

Infofiche_SEW_Online 113

UITGEVER: Zelfmoordpreventie

EXTRA UITLEG:
Deze website biedt hulp aan mensen die denken aan zelfmoord. Het doel van de website is preventie. Op de website is een chatplatform, een online cursus en online therapie. De website kan samen besproken en geraadpleegd worden tijdens een IB moment of de jongere kan deze zelf raadplegen. Als de jongere aan zelfmoord denkt, kan hij/zij hierover praten met deskundige vrijwilligers via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan de jongere helpen om gedachten te delen en gepieker even te onderbreken.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
https://www.113.nl/

WIST-JE-DAT:
Deze website geeft heel wat informatie weer over suïcidepreventie (cijfers, diverse onderzoeken,…). Ook kan je op de website informatie vinden over de te raadplegen professionele hulp.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.