Online Dagboek

Infofiche_SEW_Online dagboek

UITGEVER: Online-hulpverlening

EXTRA UITLEG:
Online dagboek is een online toepassing die kan ingezet worden bij psychische moeilijkheden en gedragsproblemen maar ook voor het bereiken van positieve doelen. Het online dagboek is zeer flexibel in gebruik. Je kan het volledig aanpassen naar de wensen van de deelnemer. Samen kan bepaald worden wat er geregistreerd wordt en hoe dit gebeurt.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
https://onlinedagboek.be/

WIST-JE-DAT:
Je kan een gratis demo aanvragen. Deze demo is dan 30 dagen geldig. Wanneer u tevreden bent kan u het volledige pakket aankopen. Let op: Er worden jaarlijks kosten aangerekend voor het gebruik van deze tool. Op de website staan alle acties die u moet ondernemen om het pakket te gebruiken stap voor stap uitgelegd

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.