Pimento

Infofiche_Meerdere thema’s_pimento

UITGEVER: Pimento (Kenniscentrum Chirojeugd Vlaanderen)

EXTRA UITLEG:
Ben je leerkracht, jeugdwerker, jongerenbegeleider, leidinggevende? Ontdek dan de vormingen, workshops en methodieken van Pimento rond thema’s die méér dan ooit belangrijk zijn voor iedereen die met (jonge) mensen werkt! Voorbeelden van thema’s zijn: jongerenparticipatie, teambuilding, pesten en weerbaarheid,…

WAAR TE VINDEN:

Online tool – website

Pimento

WIST-JE-DAT:
Op de website van Pimento vind je vormingen en lesmateriaal over zeer verscheiden thema’s. Ze gaan van thema’s over pesten tot identiteit en zingeving. Ook over actuele thema’s wordt informatie verstrekt (teambuilding in tijden van Corona). Ontdek het volledige aanbod op hun website en je zal merken dat dit zeer uitgebreid en direct inzetbaar is.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.