Proud2Bme

Infofiche SEW Proud2Bme

UITGEVER:Proud2Bme

EXTRA UITLEG:
Op deze site kan een jongere met een eetstoornis allerlei informatie over eetstoornissen, zelfbeeld, perfectionisme, hulp en herstel. In het deel ‘health en beauty’ is er informatie te vinden over gezond eten en schoonheid. De jongere kan ook gebruik maken van de blogs en verhalen waarin ze zich kunnen herkennen. Verder is een ook een forum en een chatplatform. Op Proud2Bme is ook een gedeelte met veel informatie voor ouders van kinderen met een eetstoornis en hoe andere ouders een eetstoornis in het gezin ervaren.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool-website
https://www.proud2bme.nl/

WIST-JE-DAT:
Deze website is heel toegankelijk voor jongeren met een eetstoornis. De blog is op maat gemaakt voor jongeren en past ├ęcht binnen hun leefwereld. Ze kunnen ook Proud2Bme volgen op social media: Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen stemmen momenteel.