Schatgravers

Infofiche SEW Schatgravers

UITGEVER: Matty van de Rijzen en Greetje Welten

EXTRA UITLEG:
Schatgravers is een kaartspel met schatkaarten en karweikaarten. In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt.Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan. Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool–spel
Spellenarchief Vives Kortrijk
Spel-o-teek ‘Het Anker’Brugge

WIST-JE-DAT:
Je kan extra informatie en speluitleg terugvinden op deze website van Schatgravers: http://www.schatgravers.com/

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.