Spiegel jezelf spel

Infofiche SEW Spiegel jezelf spel

UITGEVER: Dubbelzes Uitgeverij

EXTRA UITLEG:
Door het Spiegel jezelf spel leren de kinderen op een spannende manier hun sterke eigenschappen kennen. Het spel bevat 30 kaarten met positieve eigenschappen. De medespelers geven de ander kaartjes met positieve eigenschappen en vertellen waarom zij deze vinden passen. De anderen houden je dus een spiegel voor. Hierdoor wordt gebouwd aan een positief zelfbeeld.

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Speel-o-theek ‘De Piepbal’ Brugge
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge
Bibliotheek: Vilvoorde
https://dubbelzesuitgeverij.nl/spiegel-jezelf/

WIST-JE-DAT:
Dit spel kan je ook op een andere manier spelen. Je kan het spel ook in de vorm van een memory spelen. De speler die op het einde de meeste setjes (twee gelijke kaarten) heeft, is dan gewonnen. Die setjes worden dan getoond aan de andere kinderen. De andere kinderen kiezen uit de setjes een eigenschap die ze vinden passen bij de winnaar en vertellen waarom.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.