Stop-denk-doe-spel

Infofiche SEW Stop-denk-doe-spel

UITGEVER: Kwintessens

EXTRA UITLEG:
Via deze spelmethodiek wordt het hanteren van conflicten in verschillende herkenbare situaties besproken.Het kind moet steeds een serie van drie kaarten verzamelen: een stop-kaartje, een denk-kaartje en een doekaartje. Dan krijgt het kind een roosje. Het kind met de meeste roosjes wint het spel. Het spel bevat ook een kwartetspel “Omgaan met conflicten”. Dat bestaat uit het verzamelen van verschillende stappen als kwartet. Het stappenplan brengt de kinderen naar constructieve oplossingen van problemen. Thema’s die aan bod komen zijn: negeren, gevoelens, onderhandelen, luisteren, uitpraten, afkoelen, …

WAAR TE VINDEN:
Speelse tool-spel
Spel-o-teek ‘Het Anker’ Brugge

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.