Stress & Anxiety Companion

Infofiche_SEW_Stress & Anxiety Companion

UITGEVER: Companion Apps Limited

EXTRA UITLEG:
Deze Engelstalige app helpt de gebruiker in het omgaan met stress en angst. Er worden in de app ademhalingsoefeningen aangereikt die helpen om de fysieke symptomen van stress onder controle te houden. Er wordt ook gebruik gemaakt van audio-opnames om aan mindfulness te doen en audio-opnames die helpen bij levensproblemen. Daarnaast hanteert de app ook verschillende vragen om de gepaste hulp en ondersteuning te vinden. Tot slot kent de app de mogelijkheid om de belangrijkste gedachten en lessen om te zetten in fotokaarten.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – app
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.companionapps.anxietycompanion&hl=nl

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.