Slimkicken

Infofiche_Middelengebruik_Slimkicken

UITGEVER: CAD VZW

EXTRA UITLEG:
Op deze website vind je heel wat informatie en oefeningen die je zowel alleen als met je begeleider kan maken en raadplegen. De oefeningen zijn bijvoorbeeld zelftests, bezorgdheidsoefeningen, kennistesten of wat betekent… voor jou? Daarnaast omvat deze website informatie specifiek gericht naar begeleiders. Je kan deze website gebruiken om samen informatie rond middelengebruik te verwerken of om naar eventuele verdere hulp te zoeken.

WAAR TE VINDEN:
Digitale tool – website
http://www.slimkicken.be/index.php

WIST-JE-DAT:
Kick in de kijker zijn voorbeelden van mensen die slim kicken. Dit zijn voorbeelden van mensen die een goed gevoel krijgen zonder alcohol te gebruiken. Je kan zelf leuke idee├źn inzenden over hoe jij je goed voelt zonder alcohol. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een lekkere alcoholvrije cocktail.

Wat vindt u van deze tool?

Klik op een ster om te stemmen!

Gemiddelde score: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen momenteel.